Monday, June 11, 2012

Penutupan HomeChoc Online Shop

Announcement:

Just nak inform bahawa kami telah menutup HomeChoc Online Shop for good mulai hari ini...pada semua yang pernah membeli melalui Online Shop kami, kami ucapkan ribuan terima kasih dan minta maaf (also halaalkan) jika ada kekurangan semasa berurusan...walau bagaimana pun kelas chocolate masih berjalan seperti biasa tapi hanya pada hari Sabtu saja (tarikh yang tertera di blog saja).

Terima kasih


Mas Des Fontaine Online Shop

5 comments:

sy penah beli dgn cik,service sgt bagus,brg sampai on time

salam,

maknanya dah tak jual lagi la ye...

salam,
saya baru je berminat nak beli transfer sheet dr akak.
saya pernah join kelas dan beli beberapa barangan. Service memang bagus dan berbaloi.

salam,
saya baru je berminat nak beli transfer sheet dr akak.
saya pernah join kelas dan beli beberapa barangan. Service memang bagus dan berbaloi.